sambos och diagnoser

Välkomna till livet med Heidi och Michel! Heidi har bipolär 2 och Michel har adhd, tillsammans bor vi i en lägenhet i Karlstad. Vi jobbar bland annat med att föreläsa om psykisk ohälsa för att ta bort fördomar som finns i samhället. Den första augusti startade vår gemensamma viktresa, läs mer om den i vårt första inlägg.

Imorgon packar vi husbilen igen.

Kategori: Gästbloggare

 
Imorgon packar vi husbilen igen och beger oss mot huvudstaden för att hänga med pappa 😊 
Idag hade hans infektionsvärden gått ner och han hade bara lite feber. Dom hade också testat hur han klarar sig utan syrgas en stund och det hade gått bra. Skönt med lite goda nyheter emellanåt. Han kan tyvärr fortfarande inte svälja bra och får därför återigen sondmatning. Längtar efter att ge han en kram igen imorgon! 
 
Idag var jag på begravningen för Kyllikki. Det var skitjobbigt... 
Jag kommer minnas hennes fantastiska personlighet. Hon var stönig som få och klagade aldrig över någonting. Hon hade alltid ett leende på läpparna och hennes härliga skratt smittade. Och oj vad hon skrattade. Alltid! Det spelade ingen roll hur jävligt livet var mot henne. Jag kommer sakna henne ❤️
 
Kvällen har jag spenderat åt att vika en jädrans massa tvätt och funderat på vem som snor kompisarna till strumporna 😂
Michel har lagat en massa mat så vi kommer lättare undan i husbilen. Det blev en paj gjord på kikärtsmjöl. Ska bli spännande att smaka. Han gjorde även dom där goda bönbiffarna igen och en smaskig pastasås med lax som vi både fick matlådor av och som vi åt till middag med dinkelpasta. 
 
 
 
Nu ska jag ge mig på den enorma posthögen. Det hinner komma en hel del på över tre veckor. 
 
/Heidi

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-08-18 | 21:40:08

    Vännen, förstår att din dag varit jobbig och svår😘. Men, ha med dig alltid era fina stunder av glada skratt och värme❤. Vi hann inte med att ses, men vi har hela livet på oss att träffas❤. Kramizz

Kommentera inlägget här: