sambos och diagnoser

Välkomna till livet med Heidi och Michel! Heidi har bipolär 2 och Michel har adhd, tillsammans bor vi i en lägenhet i Karlstad. Vi jobbar bland annat med att föreläsa om psykisk ohälsa för att ta bort fördomar som finns i samhället. Den första augusti startade vår gemensamma viktresa, läs mer om den i vårt första inlägg.

Roa sig the big ben

Kategori: Allmänt

 
 
 
I kväll avslutar vi med stand up på the big ben, i bland måste man bara få skratta. jag male och Heidi är förväntans fulla sist vi va här va det roligt. 
 
Dagen för övrigt har varit bra, planeringen till föreläsningen 10/10 på ccc forsätter. Nästa vecka är det lite föreläsningar hemma i Värmland så då blir vi hemma i karlstad. 
 
Michel 

Svärfar å jag ❤️

Kategori: Allmänt

 
 
I dag ska jag hänga med tapio på förmiddagen när han tränar, jag ska försöka lära mig lite om hur han ska träna så att vi kan träna tillsammans igen så småningom om. 
 
Just nu är tapio frustrerad och arg över att han inte är uppe på fötter, allt tar tid och det är frustrerande.  Jag längtar efter att se det smile som han ligger inne med på bilden men allt har sin tid. 
 
Jag längtat tillbaka till det "normala" lite grann, fast det känns både jättebra och viktigt att kunna vara med tapio. Han har lite idol status för mig, han är den person som skulle ställa upp om detta hände någon i hans omgivning. Han har verkligen givit mig så sjukt mycket av sitt stora hjärta, och det känns fint att kunna ge lite tillbaka. 
 
Ni som känner både mig och tapio förstår detta! Men för i helvete ❤️ gubbejäkel ❤️ nu ser du till att fixa dit mål. Kom upp och gå!!   
 
För övrigt mår jag ganska bra, det känns skönt att gå ner i vikt och att det verkligen händer nu 😊

I dag gjorde jag något korkat

Kategori: Gästbloggare

 
jag va ute med hojen glömde tid och rum. Heidi hade ringt flera gånger och satt och va orolig 😏 Jag va typ borta i sex timmar och skulle åka en sväng typ. Förlåt det va jätte dumt !!!  Jag brukar alltid höra av mig och det kommer jag inte flöma i gen, har super dåligt samvete för att det blev så