sambos och diagnoser

Välkomna till livet med Heidi och Michel! Heidi har bipolär 2 och Michel har adhd, tillsammans bor vi i en lägenhet i Karlstad. Vi jobbar bland annat med att föreläsa om psykisk ohälsa för att ta bort fördomar som finns i samhället. Den första augusti startade vår gemensamma viktresa, läs mer om den i vårt första inlägg.

Begravning imorgon.

Kategori: Gästbloggare

Idag har vi packat upp och tvättat det vi tömde ur husbilen. En hel del kläder blev kvar eftersom vi snart ska tillbaka till Stockholm och vara nära pappa.
Han har återigen lunginflammation och går på antibiotika. Han hade fått ner sond i lungorna. Annars går det sakta men säkert åt rätt håll. Dom har nu tagit bort trakeostomin 😊 Eftersom han har ett hål kvar i halsen var rösten fortfarande svag, men det lät äntligen som pappa. 
 
Idag har vi testat bönpasta och tyckte det var jättegott till köttfärssåsen. Till frukost blev det som vanligt havregrynsgröt och saftsoppa som Michel gjorde i mixern. I Finland sålde dom saftsoppa som var sötad med stevia, men det har vi inte hittat här. 
 
Imorgon ska jag på begravning för min bonusmormor Kyllikki som dog i en hjärnblödning precis efter att pappa råkade ut för olyckan.
 
Det har varit mycket känslor senaste veckorna. Den värsta ångesten och chocken har lagt sig. Nu är det bara att försöka tänka positivt och hitta en vardag som funkar med pendlande fram och tillbaka till Stockholm. 
 
/Heidi

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2017-08-17 | 21:02:16

  Beklagar verkligen. Kommer ihåg hur mycket Kyllikki betydde för dig. Kram och hälsa alla.

 • Anonym säger:
  2017-08-17 | 21:03:14

  Beklagar verkligen. Kommer ihåg hur mycket Kyllikki betydde för dig. Kram och hälsa alla.
  / Putte

  Svar: Tack Putte och kram!
  sambosochdiagnoser.blogg.se

 • Anonym säger:
  2017-08-17 | 23:02:15

  Så sorgligt,allt i princip samtidigt
  😦. Tänker på er, men har tron på att allt ska bli till det bättre igen.
  Kramar till er alla❤/Bibbi

  Svar: Tack vännen ❤️
  sambosochdiagnoser.blogg.se

Kommentera inlägget här: