sambos och diagnoser

Välkomna till livet med Heidi och Michel! Heidi har bipolär 2 och Michel har adhd, tillsammans bor vi i en lägenhet i Karlstad. Vi jobbar bland annat med att föreläsa om psykisk ohälsa för att ta bort fördomar som finns i samhället. Den första augusti startade vår gemensamma viktresa, läs mer om den i vårt första inlägg.

Denna veckas resultat?

Kategori: Gästbloggare

 
 
Idag är det tisdag och vi skulle ha vägt oss imorse, men eftersom vågen blev kvar hemma i Karlstad och vi är i Stockholm  så får vi hoppa det den här veckan. Vi är nöjda med veckan som gått. Vi har skött kosten men promenerat lite mindre. Michel var iväg och fick lite fotvård hos Louise, hans syster, när vi var hemma och hon rekommenderade att han skulle ta det lugnt några dagar.
Men nu är vi igång med promenaderna igen. Vi kom precis tillbaka till husbilen efter kvällens 3,5km. 
 
Pappa har blivit av med trakeostomin, har ingen syrgas, nackkragen är borttagen och han är inte längre kopplad till en massa maskiner. Dom hade också fått på honom kläder. Nu ser han nästan ut som pappa igen. Han har gått ner en hel del i vikt så jag längtar till att han ska få börja äta igen. Pappa har plötsligt börjat röra på vänster ben! Det går verkligen framåt 😄Han ligger nu på R18 som är specialiserade på ryggmärgsskador så nu tränar han två gånger om dagen. Imorgon ska vi vara med på läkarsamtal och nästa vecka är det vårdplanering.
 
Nu ska jag hoppa i duschen och ta natta!
 
/Heidi
 
 
Kommentera inlägget här: