sambos och diagnoser

Välkomna till livet med Heidi och Michel! Heidi har bipolär 2 och Michel har adhd, tillsammans bor vi i en lägenhet i Karlstad. Vi jobbar bland annat med att föreläsa om psykisk ohälsa för att ta bort fördomar som finns i samhället. Den första augusti startade vår gemensamma viktresa, läs mer om den i vårt första inlägg.

Pappa ska flyga ambulanshelikopter.

Kategori: Gästbloggare

 
Nu sitter jag och Michel i husbilen på väg mot färjan. Mamma och syrran kör syrrans Toyota. Vi tänkte köra ca. en timme för att sedan stanna till hos mormor och ta en fika ❤️ Efter det har vi ca. sex timmar kvar. Michel sitter och säger att han känner sig Väldigt manlig när han får köra en husbil som är 7.30 lång och tre meter hög 😂 
 
Det blev en förvirrad start på dagen då vi fick veta att pappas plats på Karolinska fortfarande är upptagen av en annan patient som skulle ha flyttats. Var dom skulle göra av pappa var oklart helt plötsligt. Någon timme senare fick vi veta att pappa har plats på en annan avdelning på Karolinska tills det att hans plats på R18 blir ledig. Puh! Han flygs med ambulanshelikopter imorgon kl.14. 
 
Det är lika nervöst inför invägningen imorgon som det var förra veckan. Men vi vet att vi skött kosten och promenerat på bra, så någonting borde ju ha hänt på vågen. 
 
Vi vill tacka min moster Ellu och hennes man Niilo för att vi fick bo hos dem i tre veckor. De har varit helt underbara och varit världens bästa värdar ❤️ Vad skulle vi gjort utan dem?! 
Kiitos ❤️❤️❤️
 
/Heidi
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2017-08-14 | 19:25:39

  Gott att ni alla är på väg men lova att köra försiktigt.

  Svar: Vi körde försiktigt och det är riktigt skönt att vara hemma i Sverige igen 😄
  sambosochdiagnoser.blogg.se

 • Anonym säger:
  2017-08-14 | 20:08:03

  Så skönt att ni nu snart hela familjen kommer hem till Sverige❤/Bibbi

  Svar: Jätteskönt att vara hemma ❤️
  sambosochdiagnoser.blogg.se

Kommentera inlägget här: